Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Λιπαντικά MPM

Λιπαντικά MPM

Λιπαντικά MPM – Λίγα λόγια

Η MPM ιδρύθηκε στην Ολλανδία και παρέμεινε μια πραγματικά εξειδικευμένη εταιρεία στον τομέα των λιπαντικών και υγρών για πάνω από 25 χρόνια. Ο στόχος μας, από την αρχή, ήταν να γίνει ο πληρέστερος προμηθευτής κάλυψης όλων των αναγκών σε λιπαντικά και υγρά των σύγχρονων στόλων αυτοκινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο με εγκεκριμένα από ΠΠΕ (ΟΕΜ) προϊόντα. Σήμερα,  αυτό το δύσκολο έργο έχει πραγματοποιηθεί. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες με μια μοναδική σειρά προϊόντων εγκεκριμένων από ΠΠΕ (OEM) με πάνω από 350 διαφορετικά λιπαντικά και ειδικά υγρά.

mpm 10w-40-1lt

Λιπαντικό 10W-40

Ημισυνθετικό

10W-40

Συσκευασία 1Lt - 6€ Συσκευασία 4Lt - 20€
Καλέστε μας
MPM 5W-30 ESP-X 5Lt

Λιπαντικό 5W-30

Συνθετικό

5W-30

Συσκευασία 1Lt - 9€ Συσκευασία 5Lt - 41€
Καλέστε μας
MPM 5W-40 5Lt

Λιπαντικό 5W-40

Συνθετικό

5W-40

Συσκευασία 1Lt - 8€ Συσκευασία 5Lt - 34€
Καλέστε μας

Τα διαστήματα διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο λιπαντικού και το μοντέλου του αυτοκινήτου. Ρωτήστε μας αν δεν είστε σίγουροι

Στο κατάστημα μας μπορείτε επίσης να βρείτε λιπαντικά Aral και Castrol

Όχι. Εκτός από το νούμερο (πχ 5W-30) υπάρχουν και οι προδιαγραφές του κάθε κατασκευαστή. Αν δεν χρησιμοποιηθεί το σωστό λιπαντικό τότε ο κινητήρας δεν θα προστατευθεί σωστά με αποτέλεσμα την αχρείαστη φθορά του μακροχρόνια. Στο κατάστημα μας παίρνετε πάντα το σωστό λιπαντικό.

Ένα τυπικό αυτοκίνητο έχει χωρητικότητα λιπαντικού 3,5 – 5,5Lt. Ρωτήστε μας την ακριβή ποσότητα που απαιτείται από το μοντέλο σας.

Αν και έχει επικρατήσει η αντίληψη να αλλάζει το φίλτρο με κάθε δεύτερη αλλαγή λιπαντικού καλό θα είναι να αλλάζει κάθε φορά μιας και πρόκειται για ένα αρκετά φθηνό ανταλλακτικό που συμβάλλει σημαντικά στην μακροζωία του κινητήρα

Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς για να σας απαντήσουμε άμεσα