Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

LifeCar

Φρένα

Ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει μετά την επόμενη στροφή και πότε θα χρειαστεί να σταματήσεις γρήγορα και με ασφάλεια. Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης τα φρένα είναι αυτά που θα μας γλιτώσουν από συγκρούσεις και δυσάρεστες καταστάσεις. Το σύστημα πέδησης είναι ύψιστης σημασίας για την ασφάλεια όλων μας και πρέπει να φροντίζουμε να βρίσκεται πάντα σε καλή κατάσταση με ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας.

Life Car Πολλάτος εσωτερικά

Τακάκια Pagid

Για περισσότερο από 50 χρόνια η Pagid προμηθεύει γνήσια τακάκια σε πολλούς κατασκευαστές αυτοκινήτου ανά τον κόσμο.  Με έδρα την Γερμανία κατασκευάζει το 100% των προϊόντων της σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Ευρώπη. Όλα τα τακάκια υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους και υπερκαλύπτουν το ECE R90 – το Ευρωπαϊκό πρότυπο ελέγχου για τα φρένα. Το 95% της γκάμας δεν περιέχει πλέον χαλκό για τον μικρότερο δυνατό περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Από το 2001 αποτελεί μέρος του TMD Friction group το οποίο περιλαμβάνει και την Textar.

Ένα τακάκι Pagid έχει πάντα υψηλή απόδοση, σωστή εφαρμογή, μεγάλη διάρκεια και αθόρυβη λειτουργία. Στο κατάστημα μας θα βρείτε την πλήρη γκάμα.

Σύστημα φρένων

Κατηγορίες ανταλλακτικών

Τακάκια
Δισκόπλακες
Μαρκούτσια

Σιαγώνες
Κυλινδράκια
Δαγκάνες

Ταμπούρα
Αντλίες φρένων
Ντίζες

Από γνωστούς και καταξιωμένους κατασκευαστές

Pagid
ATE
Ferodo

Textar
Zimmermann
Febi

Bosch
FTE
SWAG

Ανταλλακτικά group VAG

Εξειδίκευση από το 1980