Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

LifeCar

Ανταλλακτικά Service

Ανταλλακτικά Service είναι τα αναλώσιμα που πρέπει να αλλάζονται στο τακτικό service του αυτοκινήτου και περιλαμβάνουν συνήθως φίλτρα και τα μπουζί. Με απλά λόγια τα φίλτρα εμποδίζουν ξένα σωματίδια από το να φθάσουν μέσα στην μηχανή και προκαλέσουν προβλήματα. 

Ένα τυπικό αυτοκίνητο διαθέτει 4 ειδών φίλτρα. Το φίλτρο αέρος το οποίο φροντίζει να φθάνει ο εξωτερικός αέρας καθαρός στον θάλαμο καύσης. Το φίλτρο καυσίμου που κατακρατεί ξένα σωματίδια. Το φίλτρο λαδιού που αφαιρεί του ρύπους. Το φίλτρο καμπίνας το οποίο φροντίζει ο αέρας που εισπνέει ο οδηγός και οι επιβάτες να είναι καθαρός, απαλλαγμένος από μυρωδιές αλλά και αλλεργιογόνα.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλα τα ανταλλακτικά service άμεσα διαθέσιμα από επώνυμες μάρκες που ανταποκρίνονται ή και υπερβαίνουν τις απαιτήσεις των κατασκευαστών αυτοκινήτου. Προτεραιότητα μας είναι η ποιότητα. Ακόμη και οι πιο οικονομικές μας σειρές ανταποκρίνονται πλήρως με σωστή εφαρμογή και λειτουργία.

Δεν μας ενδιαφέρει να εμπορευθούμε απλά το φθηνότερο αλλά το σωστό ανταλλακτικό στην σωστή τιμή.

Υαλοκαθαριστήρες Bosch

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα από υαλοκαθαριστήρες Bosch. Καλύπτουμε >90% των αυτοκινήτων σε εμπρόσθιους όσο και οπίσθιους. Συγκεκριμένα θα βρείτε τις εξής σειρές:

Bosch Aerotwin. Υψηλής ποιότητας υαλοκαθαριστήρας με αθόρυβη λειτουργία, μεγάλη διάρκεια ζωής και τέλια απόδοση ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες

Bosch Aerotwin Upgrade. Ειδικά σχεδιασμένος για σωστή αναβάθμιση από συμβατικός μεταλλικούς υαλοκαθαριστήρες με την άριστη ποιότητα της σειράς AeroTwin.

Bosch Rear. Ποιότητα OEM και στους πίσω υαλοκαθαριστήρες

Bosch AeroEco. Οικονομική λύση με πολλαπλούς προσαρμογείς ώστε να καλύπτει τα περισσότερα μοντέλα.

Υαλοκαθαριστήρες Bosch
Ανταλλακτικά service volkswagen

Κατηγορίες ανταλλακτικών

Φίλτρο αέρος
Φίλτρο λαδιού
Υαλοκαθαριστήρες

Φίλτρο βενζίνης
Φίλτρο diesel

Φίλτρο καμπίνας
Μπουζί

Από γνωστούς και καταξιωμένους κατασκευαστές

ΜΑΝΝ
NGK

Bosch
SWF

Filtron
Valeo

Ανταλλακτικά group VAG

Εξειδίκευση από το 1980