Γνωριστε μας

Life Car - Πολλάτος Ν.

   Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων από το 1979 με έδρα την Πάτρα. Διαθέτουμε ανταλλακτικά για το group της Volkswagen το οποίο περιλαμβάνει τις μάρκες AUDI, SEAT και SKODA. Η μακροχρόνια ενασχόληση μας με τον χώρο και η εξειδίκευση μας εγγυούνται την γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση σας.

Το μεγαλύτερο μέρος των ανταλλακτιών μας εισάγεται απευθείας από την Γερμανία και μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε μεγάλη ποκιλία, διαθεσιμότητα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Προσφέρουμε επιλογές και λύσεις για την συντήρηση ή όποιο μηχανικό πρόβλημα προκύψει στο αυτοκίνητο σας. Η εκτεταμένη γκάμα μας περιλαμβάνει ανταλλακτικά από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές, γνήσια όσο και aftermarket.

Πουλάμε χονδρικώς-λιανικώς και μπορούμε να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες τόσο του ιδιώτη όσο και του επαγγελματία. Σκοπός μας είναι η σωστή εξυπηρέτηση και όχι η ευκαιριακή πώληση κάτι το οποίο μαρτυρούν οι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Η δραστηριότητα μας καλύπτει όλη την δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια νησία. Η διανομή των ανταλλακτικών εντός δήμου Πατρέων γίνεται με δικά μας μέσα ενώ οι αποστολές με τρόπο της προτίμησής σας.